Tiimimme

Sivuja ylläpitää #näeNepsy ry (https://naenepsyry.yhdistysavain.fi/) jonka hallitukseen vuonna 2024 kuuluvat: puheenjohtaja Anu Laurila, varapuheenjohtaja Tiina Jaakkola, rahastonhoitaja Johanna Argillander, sihteeri Outi Lappalainen, jäsen Heidi Latvaniemi sekä varajäsenet Eini Elomaa, Krista Ojala ja Linda Pippuri.

NäeNepsy ja media

Löydä lisää mielenkiintoista sisältöä neurokirjosta tai jaa oma tarinasi somessa.

Sinun tarinasi?

Haluatko oman, lapsesi tai perheesi tarinan esiin?

Ota yhteyttä: info@naenepsy.fi

Medialle

Kerromme mielellämme lisää nepsy-tematiikasta ja kauttamme järjestyy myös haastateltava.

Ota yhteyttä: info@naenepsy.fi

Lue lisää >>

Tiedotteet

Vaikuttavat yli 100 000 perheeseen – vanhempien käynnistämä NäeNepsy-kampanja tuo tietoa neuropsykiatrisista vaikeuksista STT info 28.7.2020

Näenepsy.fi

Kokoamme Näenepsy.fi-sivulle tietoa, keräämme tarinoita ja haluamme herätellä sinua pohtimaan, millainen olisi yhdenvertainen ja aistiesteetön lempeä maailma neurokirjon henkilöille 5–10 vuoden päästä. Maailma muuttuu, kun tietoa karttuu.

NäeNepsy somessa

Löydät meidät some-kanavista ja #näeNepsy-hashtagilla. Voit jakaa myös oman tarinasi somessa hashtagilla #näeNepsy. Kerro, missä toivoisit, että sinä tai perheesi olisitte viiden vuoden päästä, jos asiat olisivat ihanteellisesti, ja mitä muutoksia matkalle tarvittaisiin.

NäeNepsy Instagramissa
NäeNepsy Facebookissa

Yhteistyökumppanit

Meitä on auttanut lukuisa joukko ammattilaisia, kuten Mainostoimisto Aate, Erityisvoimat, Scala Collection, Oma Säästöpankki Oyj, Sanavalmis viestintäpalvelu: Niina Mäenpää, Toimistopalvelu Leona Oy: Mirka Huhtanen ja Viestintätoimisto Tulostie: Sami Huhtala.