?>

Tiimimme

Olemme joukko pirkanmaalaisia vanhempia, jotka ovat heränneet neuropsykiatrisesti oirehtivia henkilöitä koskevaan epäkohtaan. Mukaan on sittemmin liittynyt ammattilaisia myös muualta Suomesta.

Neurokirjon henkilöt ovat väliinputoajia muun muassa sosiaali- ja terveyspalveluissa, perusopetuksessa sekä työelämässä. Kyse on ihmisoikeuksista ja yhdenvertaisuudesta. Osallisuuden puute ja syrjäytyminen on suuri ongelma niin neuropsykiatrisesti oireilevien lasten, nuorten kuin aikuisten keskuudessa.

Meillä on kaikilla omakohtaista kokemusta asiasta. Haluamme oikeiden tarinoiden ja tutkitun tiedon kautta tehdä näkymätöntä näkyväksi. Tästä juontaa juurensa myös toiminnan nimi #näeNepsy.

#näeNepsy-toiminnan perustajajäseniin kuuluvat Anu Laurila, Johanna Argillander, Soile Roth, Riina Mäkelä ja Riikka Seppälä.

Sivuja ylläpitää nykyään #näeNepsy ry (linkki https://naenepsyry.yhdistysavain.fi/) jonka hallitukseen vuonna 2022 kuuluvat:

Anu Laurila, puheenjohtaja
Tiina Jaakkola, varapuheenjohtaja
Suvi Kerttula, sihteeri
Johanna Argillander, rahastonhoitaja
Riina Mäkelä, jäsen

Anu Laurila

Johanna Argillander

Riikka Seppälä

Riina Mäkelä

Soile Roth

NäeNepsy ja media

Löydä lisää mielenkiintoista sisältöä neurokirjosta tai jaa oma tarinasi somessa.

Sinun tarinasi?

Haluatko oman, lapsesi tai perheesi tarinan esiin?

Ota yhteyttä: info@naenepsy.fi

Medialle

Kerromme mielellämme lisää nepsy-tematiikasta ja kauttamme järjestyy myös haastateltava.

Ota yhteyttä: info@naenepsy.fi

Lue lisää >>

Tiedotteet

Vaikuttavat yli 100 000 perheeseen – vanhempien käynnistämä NäeNepsy-kampanja tuo tietoa neuropsykiatrisista vaikeuksista STT info 28.7.2020

Näenepsy.fi

Kokoamme Näenepsy.fi-sivulle tietoa, keräämme tarinoita ja haluamme herätellä sinua pohtimaan, millainen olisi yhdenvertainen ja aistiesteetön lempeä maailma neurokirjon henkilöille 5–10 vuoden päästä. Maailma muuttuu, kun tietoa karttuu.

NäeNepsy somessa

Löydät meidät some-kanavista ja #näeNepsy-hashtagilla. Voit jakaa myös oman tarinasi somessa hashtagilla #näeNepsy. Kerro, missä toivoisit, että sinä tai perheesi olisitte viiden vuoden päästä, jos asiat olisivat ihanteellisesti, ja mitä muutoksia matkalle tarvittaisiin.

NäeNepsy Instagramissa
NäeNepsy Facebookissa

Yhteistyökumppanit

Meitä on auttanut lukuisa joukko ammattilaisia, kuten Mainostoimisto Aate, Erityisvoimat, Scala Collection, Oma Säästöpankki Oyj, Sanavalmis viestintäpalvelu: Niina Mäenpää, Toimistopalvelu Leona Oy: Mirka Huhtanen ja Viestintätoimisto Tulostie: Sami Huhtala.